Haal meer uit uw werkdag en kies voor een zakenvlucht van  My Fly Taxi

Kosteneffectieve productiviteitsverhoging

My Fly Taxi is perfect voor zakenvluchten met korte vluchten waar u ook reist voor uw werk. De online Taxi-marktplaats van My Fly Taxi biedt u direct toegang tot de voordeligste Air Taxi-vluchten in de Verenigde Staten. Je geniet van de efficiëntie en het gemak van een persoonlijk vliegtuig, zonder de extravagante kosten van een privéjet. Aangezien je een heel vliegtuig begroet, brengt het brengen van collega’s je gemiddelde kosten per passagier omlaag. Met per passagierskosten vanaf $ 400, zie je snel de voordelen van My Fly Taxi reizen over business-class en busluchtvaarttarieven.

Geniet van onze service

Krijg toegang tot vliegtickets, ontdek hotspots op vakantie en krijg tips voor zakelijke reizen.

“De commerciële opties voor 4 personen en handelsbeursbagage van Long Beach naar San Luis Obispo … Lordy … Dit maakte het een ongelooflijke no-brainer, omdat Linear Air in * goedkoper * kwam dan de commerciële opties. hebben een extra nacht moeten blijven, waarna ze ofwel naar LAX gaan voor een rechtstreekse vlucht in de middag, of naar SNA voor een verbinding in de vroege ochtend via PHX. ”

Vlieg direct de bestemming die je wilt

Gegroet uw My Fly Taxi op het exacte tijdstip waarop u het wilt. Vergeet het gedoe van de dag ervoor te vertrekken en in een hotel te verblijven om ervoor te zorgen dat u die ontbijtvergadering kunt houden. Roep gewoon een vroege ochtend Air Taxi naar je ontbijt en kom ’s middags weer op kantoor. Of boek uw Air Taxi voor meerdere dezelfde dagvluchten en ontmoet persoonlijke klanten op afstand. Omdat u het vluchtschema beheert, kunt u meer daadwerkelijke werktijd inpakken voor uw werkdag en nog steeds thuis zijn voor het diner. Er zijn eer dan 5.000 regionale luchthavens waaruit u kunt kiezen

Besteed minder tijd aan luchthavens

Natuurlijk kun je een My Fly Taxi vanuit een grote luchthaven begroeten, maar de kracht van onze robuuste Air Taxi-marktplaats is het landelijke netwerk van regionale luchthavens en exploitanten. Omdat regionale luchthavens de vliegmassa’s niet dienen, zijn ze minder overbelast en probleemloos. Ontmoet uw Air Taxi op een uitvoerende terminal met eenvoudige, gratis parkeergelegenheid op het terrein. De meesten zullen je auto gratis parkeren. Geen lijnen, geen poorten om vliegen in de weg te zitten. Gewoon 15 minuten voor vertrek naar boven rijden, uw piloot ontmoeten en opstijgen.

 

Elimineer kostbare wachttijden

Commercieel vliegen betekent urenlange productiviteit die je dag niet meer kost. De minuten die u besteedt aan het zoeken naar parkeren, lopen naar de terminal, wachten in beveiligingslijnen, wachten bij poorten, instappen per zone en vervolgens massaal uitstappen, tellen op tot een aantal uren lege tijd. Bij Air Taxi wordt de reistijd van deur tot deur voornamelijk besteed aan vliegen. Geen verzwarende wacht. Geen dure hotelkamers en extra maaltijden op de weg. Je pakt maximale prestaties in op je werkdag en ontspant langer thuis.
99% + vertrektijd bij vertrek

Vlieg in alle Comfort

Wanneer u een My Fly Taxi begroet, boekt u een volledig vliegtuig – met de nieuwste engineering, geavanceerde avionica, meest geavanceerde casco-ontwerpen en veiligheidssystemen – bestuurd door een goed opgeleide piloot. Of u nu alleen bent of met collega’s, u geniet van een opwindende, veilige vluchtervaring in een comfortabele, ruime cabine met lederen interieur en moderne ergonomie. Vanaf het moment van boeken tot wanneer u thuis bij uw voordeur aankomt, hebt u directe toegang tot warme, vriendelijke en persoonlijke service door agenten en professionals van My Fly Taxi .

Tags: luchthavenvervoer schilde –  luchthavenvervoer schiphol