Your Trusted 24 Hours Service Provider!
MyFlyTaxi
  • Number #1 Provider
    of Industrial Solution
  • Global Certificate
    ISO 9001:2015
  • Award Winning
    Solution Of The Year

Ervaar de vreugde van My Fly Taxi voor vakantiereizen.

De voordelen zijn enorm:

Handige regionale luchthavens.
Gratis parkeergelegenheid op het terrein.
Vlieg direct in je eigen vliegtuig.
Vlieg op je eigen schema.

Fly Remote

Vermijd het gedoe om commercieel te vliegen naar afgelegen bestemmingen ver van grote luchthavens en met lastige aansluitende vluchten. In plaats daarvan begroet een My Fly Taxi rechtstreeks naar uw bestemming. Onze online My Fly Taxi -marktplaats geeft u direct toegang tot rechtstreekse vluchten van en naar duizenden regionale luchthavens die de commerciële vliegtuigen niet bedienen. Dat betekent dat u direct naar uw toevluchtsoord op het eiland kunt vliegen en uw plezier in de zon kunt maximaliseren, of direct naar uw ski-bestemming kunt vliegen en uw tijd op de hellingen kunt maximaliseren. We moeten mogelijk controleren of we de grootte en het gewicht van je uitrusting kunnen aanpassen.

Uw vakantie begint meteen

Het inhuren van een My Fly Taxi is een geweldige manier om meer vrije tijd in uw drukke leven in te pakken. Vlieg direct volgens uw eigen schema en in het comfort van uw eigen vliegtuig. Uw vakantie begint op het moment dat u uw My Fly Taxi start, die u snel naar uw bestemming brengt – vaak binnen een uur. Het is de perfecte optie voor een kort uitje, vakantiebezoek aan huis of zelfs een dagje uit. Met het ultieme gemak, kun je een Air Taxi naar de stad brengen voor een diner en een show, en het zal daar wachten om je naar huis te vliegen die avond.

Vermijd lang aanschuiven en vertragingen

Wanneer uw reisplannen vragen om een rit van drie tot acht uur, overweeg dan om een My Fly Taxi aan te nemen voor een vlucht van 30 tot 60 minuten. Het bezoeken van externe hogescholen wordt bijvoorbeeld een eitje wanneer u een Air Taxi begroet. Het is ook een tijdbesparende optie om een bijeenkomst bij te wonen, een honkbal- of hockeywedstrijd te spelen, een kind thuis te krijgen van een internaat of van en naar een zomerkamp. Overweeg de stress weg te nemen uit het schoolaanvraagproces en maak van de ervaring een minivakantie voor zowel u als uw kind door een vliegtaxi te boeken om meerdere campussen te bezoeken op een enkele dag of tijdens een lang weekend.

Neem je huisdier mee


My Fly Taxi is zeer huisdiervriendelijk. Dus als u met uw goed opgevoede hond, kat of ander dier moet reizen, kunnen ze zonder extra kosten gemakkelijk naast u reizen in hetzelfde comfort en veiligheid. Vergeet de lange lijst met regels en voorschriften die luchtvaartmaatschappijen u opleggen wanneer u met uw huisdier vliegt en vermijd de gevaren van het laadruim, met zijn buitensporige warme of koude temperaturen en slechte ventilatie. Met My Fly Taxi vliegt je huisdier mee, het is net zo eenvoudig als met je hond naar het vliegveld rijden en aan boord gaan van het vliegtuig. Je zult je hond of honden nooit meer alleen thuis laten.

Vlieg Hi-Tech in alle Comfort

Wanneer u een My Fly Taxi begroet, boekt u een volledig vliegtuig – met de nieuwste engineering, geavanceerde avionica, meest geavanceerde casco-ontwerpen en veiligheidssystemen – bestuurd door een goed opgeleide piloot. Uw vakantie begint en eindigt met een opwindende, veilige vluchtervaring in een comfortabele, ruime cabine met lederen interieur en moderne ergonomie. Vanaf het moment van boeken tot wanneer u thuis bij uw voordeur aankomt, hebt u directe toegang tot warme, vriendelijke en persoonlijke service door agenten en professionals van My Fly Taxi.